Sfaturi pentru o bucătăreală defectă

bucatarie defecta

Carnea din tigaia sub care ai uitat să aprinzi flăcara nu sfârâie.

Supa se face de obicei cu apă.

Nu prăji cartofi în timp ce postezi statusul „Prăjesc cartofi, amintiţi-mi din când în când!”

Vinul se mai face şi din struguri.

Ca să faci ciorbă de pui, pui o oală pe foc, pui pui, pui ceapă, pui ardei, pui roşii, pui sare, pui cartofi tăiaţi cubuleţe şi pui mâna şi mesteci, din când în când. Când e gata, pui în farfurie zeamă şi pui.

Te supără angajatul? Păi, poţi să-i frigi inima, să-i mănânci ficaţii şi să îi serveşti răbdări prăjite. Şi să-i serveşti gogoşi.

Vorba canibalului: Toţi oamenii sunt buni!

Ce îţi spune un canibal când te vede la uşa lui? Intră, mânca-te-aş!

Dacă te-ai „aprins” pentru vreo musafiră focoasă, nu face sex pe aragaz când acesta e aprins.

Dacă ai mâţe trăsnite, verifică de două ori dulapurile cu farfurii, maşina de spălat vase, oalele cu capac, frigiderul. Şi cuptorul!

Urmăriţi-ne pentru mai multe sfaturi în bucătărie!

Scris de: Kay Jay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.