Carnea din tigaia sub care ai uitat să aprinzi flăcara nu sfârâie.
Supa se face de obicei cu apă.
Nu prăji cartofi în timp ce postezi statusul „Prăjesc cartofi, amintiţi-mi din când în când!”
Vinul se mai face şi din struguri.
Ca să faci ciorbă de pui, pui o oală pe foc, pui pui, pui ceapă, pui ardei, pui roşii, pui sare, pui cartofi tăiaţi cubuleţe şi pui mâna şi mesteci, din când în când. Când e gata, pui în farfurie zeamă şi pui.
Te supără angajatul? Păi, poţi să-i frigi inima, să-i mănânci ficaţii şi să îi serveşti răbdări prăjite. Şi să-i serveşti gogoşi.
Vorba canibalului: Toţi oamenii sunt buni!
Ce îţi spune un canibal când te vede la uşa lui? Intră, mânca-te-aş!
Dacă te-ai „aprins” pentru vreo musafiră focoasă, nu face sex pe aragaz când acesta e aprins.
Dacă ai mâţe trăsnite, verifică de două ori dulapurile cu farfurii, maşina de spălat vase, oalele cu capac, frigiderul. Şi cuptorul!
Urmăriţi-ne pentru mai multe sfaturi în bucătărie!
Scris de: Kay Jay