Mai bine porc cu trichinella, că noi nu ne vindem țara!

porc craciun

Ciudată nație, românii ăștia!
Evident, fiind cei mai cu moț din Univers, primii la mortalitatea datorată cu covidenie, urlă naționalism-ortodoxismu-n noi, cu patriotismu-n glas, în vene și-n simțiri.
Nu ești român adevărat dacă nu-ți pui la profil tricolorul, nu te tragi din dacii liberi și nu-i numești pe nemțălăi, naziști, să fie și Simion fericit!

Capitaliștii hrăniți cu porc occidental mor pe capete, că de-aia au speranța de viață de 45 de ani și nu pleacă la 85 în croaziere, pe vapoare de lux, ca românii care le știu pe toate!

Tu nu te spurci halind porcul lor cultivat în eprubetă, nici porcul românesc crescut la ferme. Tu, decât să vinzi roșia mai ieftin, ori s-o dăruiești unui cămin de copii, mai bine o arunci pe câmp, după ce ți-a dat statul subvenții.
Nuu! Tu, care, pe vremea Ciuruitului îți rupeai dinții cu adidași de porc, slănină opărită, cu șoriciul precum talpa și cu mațe fripte,  te răsfeți acum, de Sărbători, cu porc de-al nostru, național, 100% românesc, cu șunci, untură, jumări și cârnați din care sare grăsimea, gust și miros tradițional, porc care joacă sârbe și dă din buric pe manele. Nu e rău.
Hopaaaa…. Dar dacă e cu  trichinella, că-i și lighioana aia tot bio? Cică, e la modă. Păi, la ce să mai treacă proprietarul cu porcul sacrificat cu jungherul la gât, pe la analize, că pierde timp și bani, când, merge, dom-le, și-așa? Îl frigi bine și crapă lighioana.

Scris de: Kay Jay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.